Ügyfélkapu  

   

A Technológia-fejlesztési üzletág bemutatása

Az üzletág küldetése:
A Technológia-fejlesztési üzletág fő célkitűzése, hogy partnerei részére a mezőgazdasági gépesítés tárgyköréhez kapcsolódóan útmutatást adjon az optimális fejlesztési megoldások megválasztásához, amelyek a gazdálkodók hosszú távú versenyképességét növelik. Kiemelt feladatként tekintünk arra, hogy a megvalósuló fejlesztéseknek köszönhetően az ökonómiai szempontok mellett az ökológiai vonatkozások is hangsúlyos szerepet kapjanak és megvalósuljon a lételemeknek tekintett természeti erőforrásokkal való okszerű és takarékos gazdálkodás. Az üzletág fontosnak tartja az új technológiák széles körben való ismertté tételét és ezek helyi szintű adaptációját, amelynek érdekében partner-, illetve demonstrációs gazdasági rendszert épített ki és folyamatosan bővít. A Technológia-fejlesztési üzletág a fenti célok elérésére alkalmas termékpalettát és vevőszolgálatot tart fenn, amely biztosítja, hogy partnerei kiváló ár-érték arányon juthassanak prémium kategóriás mezőgazdasági gépekhez, amelyekkel hosszú távon elégedettek lehetnek.

Szervezeti felépítés:

A technológia-fejlesztési üzletág tevékenységét a 4P Agro LXV Kft-n belül, két divízióban fejti ki, amelyek a következők:

1.    Technológia-fejlesztési és gépkereskedelmi divízió

Tevékenységek:    

  • mg-i gépkereskedelem;
  • bemutató-, ill. demonstrációs gazdasági hálózat működtetése;
  • oktatások, vizsgák szervezése.


Az üzletág értékesítésének gerincét a prémium kategóriás talajművelő eszközök adják. Ezek mellett partnereinket mezőgazdasági erőgépekkel, kombájnokkal, rakodógépekkel, vetőgépekkel, növényvédelmi gépekkel, a tápanyag-visszapótlás gépeivel, a szálastakarmányozás gépeivel, szállítóeszközökkel, GPS rendszerekkel is ki tudjuk szolgálni.

Termékpaletta:

Farmet, Lemken, Pöttinger, Massey Ferguson, Fliegl, He-Va, Fuhrmann, Rauch, Kertitox, Quicke, Trimble

2.    Műszaki kiszolgáló- és alkatrész-kereskedelmi divízió   

Tevékenységek:

  • alkatrész-kereskedelem
  • szerviz