Ügyfélkapu  

   
   
 
   

Rendszerváltás az agrár-szaktanácsadásban – nyílt levél partnereinknek

 

 

Tisztelt régi és új Partnereink!

 

 

Minden fejlődő vállalkozás/vállalat életében vannak sorsfordító időszakok. Ennek apropóján az EURO-ECO Csoport igazgatóságának vezetőjeként személyesen tájékoztatom Önt is azokról a korszakalkotó eredményekről, amelyek az elmúlt évek közös munkájának köszönhetőek.

 

Több mint 22 éve dolgozunk együtt sok ezer gazdálkodó egységgel, amely eredményeként megvalósult öt egyetemi oktató álma az értékteremtő tanácsadói munkáról. Mára ez a közös érték országosan elérhető, naponta bizonyítva létjogosultságát.

 

Elért sikereink azonban nem tehetnek minket önelégültté. Az elmúlt időszakban új tendenciák és azokból adódó lehetőségek látszanak, az elsősorban KKV méretekben működő partnereink vállalkozásainak fejlesztése területén. Ezeket az egész világon tapasztalható tendenciákat nem hagyhatjuk figyelmen kívül, ha a közösen elérteket fenntarthatóvá, biztonságossá és eredményesebbé kívánjuk tenni.

 

Kihasználva azt a közösségi erőt, amelynek alapjait az elmúlt két évtizedben tettük le, lehetőségünk nyílt egy korszerű, az eddigieket is nagyobb értéket teremtő szolgáltatás-fejlesztési projekt beindítására. A fejlesztés lényege, hogy a közösségi fellépésben rejlő rendkívüli erőt felhasználjuk a gazdasági fejlődés elősegítésére. Ennek következtében az rendszeren kívül állókkal szemben olyan gazdasági előnyre tesznek szert a partnereink, amely lényegesen fenntarthatóbbá, biztonságosabbá és eredményesebbé teszi a közös munkánkat.

 


 

Lássuk röviden a konkrétumokat:

 

1. A legbüszkébbek arra vagyunk, hogy az európai Üzleti Támogató Szolgáltató-rendszer (Business Assistance System) magyarországi adaptációját sikerült az agrárterületre is elkészítenünk. Ennek a rendszernek a lényege, hogy a vállalkozások fejlődését gyakorlatilag teljes palettán tudjuk támogatni vállalkozás-irányítási aspektusból. A rendszer 3 eleme: az Agrárvállalkozási Biztonsági Háló, a Tulajdonosi Támogató Program és a Menedzsment Támogató Program.

 

2. A méltán sikeres Agrárszaktanácsadási és Pályázati Divíziónk munkáját újraértelmeztük. Ezen szolgáltatási egységek fő feladata a „Támogatások támogatása”. Ennek érdekében nagyon magas minőségű szakértői csapatot állítunk fel, akik elsősorban protokollok alapján tudják segíteni a közös munkát.

 

3. Technológia-fejlesztési divíziónk visszatér a gyökereihez és a továbbiakban Gazdálkodás-fejlesztési Divízió-ként segíti majd jövőbeni tanácsadói munkánkat. Ennek első ütemeként olyan innovatív, európai szinten is egyedülálló projekteket indítunk el, amelyek a agrár-vállalkozások gazdálkodási eredményességét nagymértékben és megfoghatóan növelni tudják a közösség és az információ-technológia előnyeit maximálisan kihasználva és egyesítve.

 

Végezetül örömmel adok hírt arról, hogy sikeres közös munkánknak köszönhetően a fenti gazdálkodás-fejlesztési támogató rendszerhez akár 90% közösségi támogatás vehető igénybe korlátozott mennyiségben. A rendszerhez való csatlakozás regisztrációs adatlapja az euroeco.net oldalon található.

 

Csapatunk valamennyi elkötelezett munkatársa nevében szeretném megköszönni azt a rendkívül előremutató munkát, amely lehetővé teszi, hogy a gazdálkodó egységek támogatásának új, minden eddiginél eredményesebb korszakába lépjünk!

 

Döme Gábor
vezérigazgató
EURO-ECO Csoport