Ügyfélkapu  

   

Utasbiztosítási szolgáltatások

Tisztelt Partnereink!

Szeretnénk figyelmükbe ajánlani az utasbiztosításokkal kapcsolatos alábbi fontos információkat:

Legyen szó akár városnézésről, tengerparti pihenésről, síelésről, az utazás legnagyobb élményeink egyike. Egy baleset, betegség, vagy más, nem várt esemény azonban tönkreteheti a nyaralást, kirándulást. Az otthontól távol ezeket a helyzeteket sokkal nehezebb kezelni, és nem egy esetben megdöbbentően költséges is lehet.

Ezért azt tanácsoljuk, hogy soha ne induljanak el külföldre megfelelő utasbiztosítás nélkül!

A legtöbben a különböző egészségügyi problémákra és a poggyászkárokra szeretnének védelmet kapni, pedig legalább ekkora figyelmet érdemelne a megfelelő jogvédelmi fedezet is.

A külföldi nyaralás nem csak akkor válhat rémálommá, ha maguk szenvednek balesetet, hanem akkor is, ha balesetet okoznak - akár önhibájukon kívül.

Kevésbé drámai, ugyanakkor gyakoribb eset, ha külföldön olyan baleset történik, amellyel kapcsolatban külföldi bíróság előtt kell kártérítést követelni akár a vagyoni, akár a nem vagyoni kár rendezése érdekében.

Talán kevesen tudják, hogy a biztosítók telefonos asszisztencia-szolgáltatás keretében folyamatos kapcsolattartót biztosítanak az utasbiztosítási ügyek rendezésére. Az ilyen koordinátor rögzíti az ügyfél és az eset legfontosabb adatait, és az eset jellegének megfelelően felveszi a kapcsolatot azzal a szolgáltatóval, aki a helyszínen a leghatékonyabban tudja orvosolni a problémát. Amennyiben a helyszíni segítségnyújtáson kívül további segítségre van szükség (pl. hazaszállításra), a szolgáltató természetesen annak a lebonyolítását is megszervezi.

Utasbiztosításukkal kapcsolatos kérdéseikkel kérjük, keressék kollégáinkat!

Figyelmükbe ajánljuk, hogy tengerparti utasbiztosítás akár már 590,- Ft/fő napidíjtól köthető!

Az utasbiztosítással kapcsolatban készséggel állunk rendelkezésükre az alábbi elérhetőségeken:

Petrus Csaba
30/5522-249
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Krupinszki László
30/7398-378
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Papp Kinga
30/6202-554
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.