Ügyfélkapu  

   

Bemutatkozás

Pénzre bármikor szükség lehet. Ilyenkor jó, ha van kihez fordulni!

A társaságcsoport legfiatalabb üzletága a mezőgazdasági finanszírozás üzletág. Célunk, hogy ügyfeleink részére a gazdálkodásukhoz szükséges pénzforrások előteremtésében segítsünk. Legyen szó akár azonnali likviditási hiány megoldásáról, vagy sokéves beruházás finanszírozásáról, biztos lehet benne, hogy tudunk rá megoldást. Mezőgazdasági finanszírozás területén kétféleképpen tudunk segíteni ügyfeleinknek:

  1. Az EURO-ECO Pénzügyi Szolgáltató Zrt – mely a társaságcsoport tagvállalata – speciális, a mezőgazdasági finanszírozás igényeire szabott hiteltermékeket kínál az ügyfeleink részére. Az EURO-ECO Csoport ügyfeleként Ön kiváltságosnak érezheti magát, mert hozzáférhet olyan pénzügyi termékekhez, melyeket a kereskedelmi bankok nem kínálnak.
  2. Az EURO-ÖKO FARM PROJEKT Kft. rendelkezik a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének „többes közvetítői” engedélyével. Független, el nem kötelezett közvetítőként célunk, hogy ügyfeleink részére a megtaláljuk az egyedi igényeknek megfelelő legjobbat a kereskedelmi bankok kínálta hiteltermékeiből.

Mi nagyon jól tudjuk, hogy a mezőgazdasági finanszírozás speciális terület. Ön biztos lehet benne, hogy ezen a területen is ugyanazt a szakértelmet kapja tőlünk, amit más szolgáltatásaink során már megszokhatott.

 

Eszközvásárlás, beruházás Forgóeszköz finanszírozás
Áthidaló kölcsönök Készenléti hitelkeret

 

További részletekért tekintse meg az EURO-ECO Pénzügyi Szolgáltató ZRt. honlapját!

www.agrarbank.euroeco.hu